Botha – Argos Cooper van de Bezelhonk

Hallo, mijn roepnaam is Botha, maar op mijn stamboom heet ik  Argos Cooper van de Bezelhonk.

Op 17 mei 2019 werd ik geboren in een nest van 6 teefjes en 3 reuen, mijn bijnaam was “kleintje” omdat ik het kleinste puppy uit het nest was. Mijn fokster Christel Schulte besteedde extra aandacht aan mij, want stel je voor dat ik geen lekkere dikke pup wordt 🙂

Midden juli 2019 werd ik opgehaald door mijn huidige vrouwtje Gera Blaauw uit Eibergen. Wekelijks gaan we terug naar de Bezelhonk om er puppy cursus en vervolgens jachttraining te volgen, dit alles tot groot plezier voor zowel vrouwtje als voor mij.

Helaas hebben de corona maatregelen ertoe bijgedragen dat we veel moeten missen, maar gelukkig is vrouwtje gepensioneerd en heeft ze heel veel tijd voor mij. Samen trekken we er op uit naar bos en hei en achter ons huis is het een waar eldorado waar ik naar harte lust vrij kan rennen en spelen. Inmiddels ben ik een stoere grote reu geworden en van “kleintje” is er absoluut geen sprake meer. Van mij wordt gezegd dat ik zachtaardig en verdraagzaam ben, maar ik ben geen watje. Ik ben waaks, attent en luister goed naar de baas 🙂

Hopelijk kunnen we deze zomer weer samen verder trainen bij de Bezelhonk, want niet alleen ik,  maar ook vrouwtje heeft veel geleerd van Christel en als we dit voort kunnen zetten dan gaan we in de toekomst vast wel certificaten en diploma’s behalen.

Gezondheidgegevens:

NHSB 3159926 (voor de gegevens van de raad van beheer klik hier of op het NHSB nummer)

Heupdysplasie onderzoek HD A 37.5
Elleboogdysplasie onderzoek Vrij
Oogonderzoek TO DO
Facebook Comments